Vibrator Pretty Love Verne

  • 47.20€

  • Brez DDV: 38.69€
 (0 ocen)
  • Šifra: 328
  • Razpoložljivost: NI NA ZALOGI
- +

Vibrator VERNE je vrhunski erotični pripomoček, ki bo sposoben izpolniti vaša pričakovanja in vam ponuja edinstveno doživetje – zahvaljujoč široki izbiri funkcij, zagotovo lahko preprosto prilagodi vašim potrebam.

VERNE je klasični vibrator,ki je izdelan iz mehkega, fleksibilnega in 100% silikona. Njegova posebna zaobljena oblika je popolnoma prilagojena anatomiji ženskega telesa – zahvaljujoč ukrivljeni obliki stimulira G-točko. Izberete lahko med 12 različnimi funkcijam vibracij in senzorjem z  dodatnim zračnim tlakom,  vam bo še bolj zabavno.

Pripomoček je pod nadzorom 3 gumbom, ki se nahajajo na pripomočku- na vrhu se uporablja za vklop in izklop, levi gumb je za izbiro načina vibracij, medtem ko na desnem gumbu lahko shranite vaš najljubši način delovanja.

 

- Dolžina 21,4 cm

- Premer: 3,5 cm

- Material: ABS plastika in 100% silikon

- 12 vrst vibracij

- sposobnost za shranjevanje priljubljenih načinov

- opremljen s senzorjem zračnega tlaka

- 3 gumbi za nadzor

- Barva: vijolična

Tiho delovanje

Vsebuje baterije 3xAAA (niso priložene)

 

Zakaj izbrati Pretty Love Verna?

Pretty Love Verna je sodoben vibrator idealne za različne nagajive zabave s svojim partnerjem. Izberete lahko med številnimi funkcijam vibracij hkrati je pa je tudi možno, da shranite vaše najljubše funkcije vibracije. Vibrator je iz najvišje kakovostnih materialov, senzorja za zračni talk  in posebna oblika zagotavljajo izjemno zadovoljstvo. 

Proizvajalec: PRETTY LOVE

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Oznake: Klasični vibrator