Nakit za klitoris Cleopatra Collection Clitoral

  • 8.70€

  • Brez DDV: 7.13€
 (0 ocen)
  • Šifra: 879
  • Razpoložljivost: 14 dni
- +

Presenetite in navdušite vašega partnerja z eksotičnim Nakitom Cleopatra Collection Clitoral. Elegantni dizajnerski  nakit, ki krasi vaše najbolj intimne dele in izboljša erotične užitke za vas in vašega parterja. Močan, atraktiven nakit z visečima »diamantoma« poveča vzburjenje in občutljivost. Nakit preprosto nataknete in ga odstranite kadar koli želite.

Nakit je izdelan iz nerjavečega niklja in gladkima ABS »diamantoma«. Nepropustna sponka meri 4,25 "/ 11 cm in je zasnovana tako, da se prilega klitorisu in notranjim ustnicam za udobno uporabo. Uživajte v prijetnih erotičnih potezah in občutkih, ne da bi odstranili spodnje perilo. Klitoralni nakit ostane na mestu dokler ga enostavno ne želite odstraniti.

Nakit izboljša orgazmično zadovoljstvo vam in vašemu parterju. Čutni tlak in prijetno trenje povzroča naravno otekanje in povečanje velikosti klitorisa.  Ta stimulacija maksimira vašo vzburjenje in dviguje vašo ekstazo. Vsak dan nosite klitoralni nakit za skrivnostni užitek ali pa ga nataknite preden se prepustite strastmi. Očarljiva viseča »diamanta« pritegne pozornost  vašega partnerja .Proizvajalec: Calexotics


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Oznake: Stimulator za ženske